کتاب مبانی پاویون کویر

چاپ کتاب مبانی پاویون کویر

نام کامل: کتاب مبانی پاویون کویر

مولفین: مهندس فاطمه احراری، مهندس پارمیس ناصری

سال چاپ: ۱۳۹۸

نوبت چاپ: اول

قیمت: ۳۶۰۰۰۰ ریال

تعداد تیراژ: ۱۰۰۰ نسخه

برای سفارش ترجمه و چاپ کتاب در انتشارات نارون دانش کلیک کنید

معرفی کتاب مبانی پاویون کویر

موسسه چاپ کتاب نارون دانش در سال جاری به چاپ کتاب مبانی پاویون کویر پرداخته است. در اینجا همکاران ما در چاپ کتاب نارون دانش مقدمه کتاب مبانی پاویون کویر را برای شما آماده نموده‌اند که می‌توانید قبل از تهیه این کتاب، آن را خوانده تا با محتوای آن آشنایی اولیه داشته باشید. مقدمه مذکور توسط دکتر آرتور امید آذری برای این کتاب نگارش شده است.

کویر در حقیقت نام و کلمه ای است که برای آن هایی که با هنر زاده شده اند، کلمه ی غریبی نیست. کلمه ای است که در نهایت خلوص و برهنگی ای که دارد،  یک غنای خیلی عظیم در درونش هست، که با عظمت و سکوتی که در میان خودش است ؛ گرمای وجودی آن سرزمین را شکل می دهد. گرمایی که هیچ وقت حرارت خود را از دست نخواهد داد. بحث این‌که ما چه ماهیتی را در مباحث انرژی، بحث احیای سنتی معماری و ساختاری که در کویر بوده و درونگراهایی که براساس اصل ذات طبیعت بوده و شکل گرفته می بینیم.

در کتاب مبانی پاویون کویر، کتابی که جامع دارد، در مورد انرژی ها و حفظ انرژی های موجود در طبیعت سخن می گوید و سکونت را به سمتی می برد که ما به خودمان بازگشته و تاریخچه ی حضور کویر را خوب حس کنیم. امیدوارم مطالبی که در این کتاب هست، بتواند سرمشقی باشد که به آن طلایی که در بستر پهناور کویر پخش شده نظر کنیم و مورد توجه ی بسیاری از عزیزان مطالب آن باشد.

کتاب مبانی پاویون کویر

جهان معاصر در سال‌های اخیر، همانند دیگر عرصه‌های تمدن بشری، شاهد بروز موج‌ نویی در معماری است که متأثر از تکنولوژی‌های دیجیتال در فرآیندهای این حرفه است. این موج نو در سطوح مختلفی از تئوری، طراحی و ساخت معماری واردشده و محصولات متعددی را نیز به وجود آورده است. موج نو معماری به جهت تربیت طراحان خلاق و پیشرو و همسو با خود، بر حوزه‌های آموزش معماری نیز تأثیرات فراوانی گذاشته و در حال ارائه تعریفی جدید از کل حرفه است.

مجموعه‌ای از عوامل اقليمي و جغرافيايي سبب گرديده است تا بخش عمده‌ای از ايران در رديف سرزمین‌های گرم و خشك قرار گيرد. درواقع ما در کشوری زندگی می‌کنیم که در حدود ۴/۳ مناطق آن در محدوده گرم و خشک و نزدیک به ۳/۱ مساحت آن کاملاً کویری است. شرایط آب و هوایی در کویر دشوار است اما با طراحی هم ساز با اقلیم در این ناحیه، گذشتگان بر این شرایط فایق آمده وزندگی کرده‌اند. هدف طراحی پایون سنتی در کویر، احیاء سنت‌های گذشته؛ ایجاد شرایطی است که در تبدیل پتانسیل‌های بالقوه کویری به پتانسیل‌های بالفعل اکوتوریسم کویری کمک نماید. به دلیل شرایط سخت آب و هوایی شاید بسیاری از توریست‌ها این منطقه را برای بازدیدهای خود از طبیعت انتخاب نکنند اما با شناخت قابلیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری و احساس امنیت برای اقامت می‌توان توریست‌های زیادی را جذب کرد در طراحی پایون ابعاد اقامتی، رفاهی، گردشگری و سرگرمی، احیا سنت‌های گذشته با توجه به معماری پایدار موردتوجه قرار می‌گیرد با توجه به کمبود منابع آبی و کثرت انرژی‌های تجدید پذیر ازجمله انرژی خورشیدی، باعث ایجاد توجه به معماری پایدار و سبک معماری اکوتک شده است. در این میان گروهی به طراحی ساختمان با توجه به کاهش مصرف انرژی اکوتک و گروهی بر طراحی ساختمان بر اساس ارتباط و تأثیر آن بر محیط‌زیست توجه دارند.

اگر قصد ویرایش کتاب و چاپ کتاب را دارید، همین حالا سفارش خود را ثبت کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *