طراحی سیستمهای اطلاعات مدیریت دانشگاههای ایران با روش بهینه کاوی
نام کامل اثر: کتاب طراحی سیستمهای اطلاعات مدیریت دانشگاههای ایران با روش بهینه کاوی
مولف: محسن کمالی
سال چاپ: ۱۳۹۸
نوبت چاپ: اول
قیمت: ۳۰۰۰۰۰ ریال
نام انتشارات: انتشارات نارون دانش
تعداد تیراژ: ۱۰۰۰ نسخه
برای سفارش ترجمه و چاپ کتاب در انتشارات نارون دانش کلیک کنید
کتاب طراحی سیستمهای اطلاعات مدیریت دانشگاههای ایران با روش بهینهکاوی
موسسه چاپ کتاب نارون دانش در سال جاری به چاپ کتاب طراحی سیستمهای اطلاعات مدیریت دانشگاههای ایران با روش بهینه کاوی پرداخته است. در اینجا همکاران ما در چاپ کتاب نارون دانش بخشی از مقدمه کتاب طراحی سیستمهای اطلاعات مدیریت دانشگاههای ایران با روش بهینه کاوی را برای شما آماده نمودهاند که میتوانید قبل از تهیه این کتاب، آن را خوانده تا با محتوای آن آشنایی اولیه داشته باشید.
با ظهور خدمات الکترونیکی و بهرهگیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان ابزاری مناست، بستری مناسب برای ارایه خدمات یکپارچه فراهم شده است. به طور روز افزون نیاز به وجود سیستمهای اطلاعات مدیریت دانشگاهی برای ایجاد سیستمهای اطلاعاتی در دانشگاهها، مانند سایر سازمانها برای مدیریت مجموعه، کارکنان، هزینهها و تجهیزات، تصمیمگیری سریع و موثر در دانشگاهها احساس میشود. سیستم اطلاعات مدیریت دانشگاهی ایران در دوره کنونی همانند دیگر سازمانها دارای مزیتها و معایب مختلفی میباشند، این سیستم در دانشگاههای مختلف به صورت متفاوتی طراحی و استفاده میشود، بنابراین ضرورت ارایه یک مدل بهینه که حداکثر کارایی را ارایه دهد بسیار مورد نیاز میباشد. مدلی که بتواند در حداقل زمان، مناسبترین اطلاعات را در اختیار کاربر قرار داده و به تصمیمگیریهای بهینه بپردازد.
یک سیستم اطلاعاتی میتواند ابزار پشتیبان فعالیتهای دانشگاه باشد. مدیریت امروز در مواجهه با افزایش پیچیدگی تصمیمگیریها دریافته است که سیستمهای دستی گسترده و غیر متمرکز و اغلب غیرمرتبط موجود، با توجه به اهمیت فوقالعاده زیادی که اطلاعات دارد، قادر به تامین اطلاعات مورد نیاز و ارایه آنها در زمان مناسب نیستند و اغلب مدیران سازمانها با انبوهی از دادهها و یا طوماری از سوابق اطلاعاتی روبرو هستند که برای آنها در تصمیمگیری، برنامهریزی، سازماندهی و کنترل و هدایت صحیح و مطلوب، تاثیر چندانی ندارند. مجموعه این عوامل وابسته به هم، موجب میشوند که سازمانها همواره از بحران اطلاعاتی بوجود آمده در عذاب باشند و این در حالی است که خود نیز متوجه این فقدان و مشکل نیستند، رفع تناقض مذکور و فراهم کردن مقدمات دسترسی مدیریت به یک مجموعه اطلاعاتی منظم، کامل، صحیح و قابل انعطاف در گرو تهیه مجموعهای جامع، کامل و به هم پیوسته از سیستمها و سازو کارهایی است که به آن سیستم اطلاعات مدیریت گفته میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید