کتاب روابط شیء و وابستگی در زوج درمانی

چاپ کتاب روابط شیء و وابستگی در زوج درمانی

نام کامل اثر: کتاب روابط شیء و وابستگی در زوج درمانی (پویش زمینه مشترک)

مولف: جیمز ال بولتن

مترجمین: محمد سجاد صیدی، معصومه ارجمند مزیدی، محیا سلگی، معصومه فراهانی، ندا رشیدی، منا ابوالفتحی

سال چاپ: ۱۳۹۹

نوبت چاپ: اول

قیمت: ۳۵۰۰۰۰ ریال

تعداد تیراژ: ۱۰۰۰ نسخه

برای سفارش ترجمه و چاپ کتاب در انتشارات نارون دانش کلیک کنید

معرفی کتاب روابط شیء و وابستگی در زوج درمانی (پویش زمینه مشترک)

موسسه چاپ کتاب نارون دانش در سال جاری به چاپ کتاب روابط شیء و وابستگی در زوج درمانی پرداخته است. در اینجا همکاران ما در چاپ کتاب نارون دانش مقدمه کتاب روابط شیء و وابستگی در زوج درمانی را برای شما آماده نموده‌اند که می‌توانید قبل از تهیه این کتاب، آن را خوانده تا با محتوای آن آشنایی اولیه داشته باشید.

برای آشنایی بیشتر خواننده کتاب با نظریه روابط شیئ و نظریه دلبستگی، فصل اول یک مرور کلی به هسته های نظری آن‌ها است. در این فصل، من مباحثی که هر دو نظریه اختلاف دارند را شرح داده و جزئیات ارزش زمینه مشترک نظری را توصیف می‌کنم. فصل دوم دیدگاه مشترک را در برخورد انتقال متقابل زوجین با هم و با درمانگر شرح می‌دهد. در این فصل همچنین روی انتقال متقابل فرد و انتقال متقابل مشترک که توسط رابطه بوجود آمده است تمرکز دارم که عمیقاً به ارتقای مسئولیت پذیری شخصی کمک کرده و ارتباط همدلانه بین زوجین را بهبود می‌بخشد.
در فصل سوم، من بُعد آمیختگی روانی منحصر به زوج را مورد بحث قرار می دهم. زن و شوهر بطور مکرر تعاملات و کنش‌هایی با هم دارند که به خلق یک شیئ سهیم شده با دیگری منجر می‌شود که با تشریک مساعی هر دو نفر پرورش یافته، تقویت می‌شود و روبه تکامل می‌رود، از طرفی شیء سهیم شده گرایشی برای بوجود آوردن چرخه های محدود کننده اضطراب دارد که زوج در صورت حل نکردن، گرفتار آن خواهند شد.

کتاب روابط شیء و وابستگی در زوج درمانی
یکی دیگر از راهبردهای مجادله برانگیز دیگر برگرفته از نظریه دلبستگی، استفاده تعمدی درمانگر از خودافشایی است. در فصل چهارم من دیدگاه های موافق و مخالف خودافشایی را مطرح و آن را از چشم انداز زمینه مشترک دو نظریه بررسی می‌کنم که در آنجا نه استفاده بدون ارزیابی و حد و مرز بلکه استعاده به جا و به اندازه خودافشایی منع نشده است. در این فصل اصولی در رابطه با زمان و نحوه استفاده متناسب از خودافشایی مطرح می‌شود.
در فصل پنجم و ششم دو موضوع مهم که برخورد آن بطور اخص برای اغلب زوج درمانگران دشوار است مطرح می گردد. فصل پنجم حول محور زوج های خودشیفته است؛  زوجی که کنش متقابلشان بیشتر از آنکه توسط ارتباط کنترل شود توسط گرایش خود محورانه، فرد مدارانه و دفاعی یک نفر یا هر دو کنترل می‌شود. در فصل ششم، روشی برای درک تأثیر ضربه روانی یا تروما بر زوج و راهکارهای درمانی خاص برای رهایی از آسیب های تحمیل شده ناشی از ضربه روحی مطرح می‌گردد. خشونت عاطفی بین زوجین یکی دیگر از موضوعات مذکور در کتاب است که درمانگر را با شکنندگی و با دفاع های طرفین در برابر یکدیگر رو به رو می‌کند. در فصل هفتم موردی که در آن زوجین خشونت عاطفی را به عنوان حربه ای برای قربانی شدن استفاده می‌کردند توضیح می‌دهم؛ در این وضعیت فرد قربانی به طور موقت از آزارهای درونی خود رها می‌شود. این دو نفر شخصیت متصلی خلق کرده بودند که از طریق الگوی تعاملی بین فردی شان نه تنها نقش قربانی شدن را مبادله می‌کردند بلکه در زمانی که آسیب‌های ناشی از این قربانی شدن شدت می‌گرفت، از هم مراقبت می کردند.
در فصل هشتم بُعد دیگری از ارتباط تعاملی در سطح فرهنگی و نفوذی که در روابط زوج می‌گذارد بررسی شده و موردی که در آن دو نفر در خانواده‌هایی با دیدگاه‌های فرهنگی کاملاً مخالف هم رشد یافته بودند بررسی می‌شود. این زوج بخاطر اینکه هر دو ابعادی از فرهنگ و رویکردهای محیطی متفاوت را درونی کرده بودند، یک انتقال متقابل فرهنگی را تشکیل داده و هر یک دیگری را در قطب متضاد می‌دید. بالاخره در فصل نهم ماهیت و ارزشمندی صداقت در درمان و خلوص درمانگر و در نهایت چگونگی پایه گذاری رابطه درمانی شرح داده می شود. جهت حفظ اصل محرمانه بودن و رازداری تمام اسامی و جزئیات زوجین در این کتاب تغییر یافته است.

اگر قصد ویرایش کتاب و چاپ کتاب را دارید، همین حالا سفارش خود را ثبت کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *