چاپ کتاب چگونه از پاندمی بعدی جلوگیری کنیم
نام کامل اثر: چگونه از پاندمی بعدی جلوگیری کنیم
نویسنده: تالیف بیل گیتس
مترجم: محمودرضا محلو
سال چاپ: ۱۴۰۱
مشخصات ظاهری: ۳۳۴صفحه
نوبت چاپ: اول
قیمت: ۱۸۰۰۰۰۰ ريال
تعداد تیراژ: ۱۰۰
چاپ کتاب چگونه از پاندمی بعدی جلوگیری کنیم
آنچه پیش روی شما قرار دارد؛ کتابی است که دستاوردهای ارزشمند یکی از شهرهترین کارآفرینان دنیای فناوری اطلاعات یعنی «ویلیام هنری گیتس سوم» یا همان «بیل گیتس» را در زمینه مدیریت بیماریها و پدیدههای مدرنی مانند کرونا به رشته تحریر، درآورده است. یکی از ویژگیهای مهم این کتاب، این است که این گنجینه گرانبها، از زبان خود بیل گیتس روایت شده که بر جذابیت آن را برای خواننده، میافزاید؛ اما آنچه در این میان، نباید فراموش شود، رویکرد مدیران در استفاده از تکنیکها و الگوریتمهای دانش فناوری اطلاعات در کنترل پاندمیها است. موفقیت مدیران نظام بهداشتی و درمانی کشور در بحرانها، در گرو بهره گیری از استراتژیستها و مدیرانی است که در پی کشف و جستجوی چالشها هستند. این متخصصین، میتوانند با تکیه بر ابزارها و تکنیکهایی که دانش فناوری اطلاعات در اختیار آنها قرار میدهد، مدیران را در عبور از بحرانهای سخت یاری رسانند. مدیران نظام بهداشتی و درمانی کشور چندی پیش پایان همه گیری کرونا در ایران را اعلام کردند اما ویروس شناسان معتقدند این بیماری پایانی ندارد و اقدامات کشورها، تنها از ابعاد و وسعت آن کاسته است. از سوی دیگر، هر روز اخبار نگران کنندهای از شیوع چندین بیماری جدید در نقاط مختلف جهان به گوش میرسد. لذا ضروری است تا فرصتهای پیش رو را ارج نهیم و با آنچه دانش بشر برای ما به ارمغان آورده است، خود را برای روزهای سختتر، مهیا کنیم.
دنیای امروز، جهانی پیچیده است؛ جهانی که هر لحظه بشریت را در وسعت و شگفتی به تحیر وا میدارد. هر چه بشر، بیشتر در کشف جهان پیش میرود، سوالات بیشتری را پیش روی خود میبیند. ماموریت تلکسوپ فضایی جیمز وب که قرار است جایگزین هابل شود را شاید بتوان بهترین نمونه از این تعبیر دانست. تلسکوپ جیمز وب، قرار است ما را به میلیاردها سال قبل ببرد؛ یعنی زمان پیدایش جهان؛ اما از همان آغازین روزهای ماموریت خود؛ همه را به شگفتی واداشت و با اولین تصاویرش، به سوالاتی پاسخ داد که شاید تا به حال برای کیهان شناسان و دانشمندان مطرح نشده بود. شاید بتوان گفت جهان هر لحظه منتظر ندانستههایی است که جیمزوب، میخواهد به کتاب دانستههای بشر بیفزاید! زیستن در این جهان شگرف؛ با پدیدهها و رخدادهای تازه، عجین است. رخدادهایی که به دلیل عبور از مرزها در جهان امروز، دیگر در حصار مرزهای جعرافیایی نمیماند؛ بلکه مرزها را میشکافد و به پدیدههایی جهانی تبدیل میشود. امروز با پدیدههایی مواجهایم که هر لحظه از مختصات و رنگ منطقهای و بومی آن کاسته میشود و بعد جهانی و بین المللی پیدا میکند. به تعبیری دیگر، امروز، زیستن در جهان –وطن را برای آیندهای نزدیک تمرین میکنیم. یکی از این پدیدههای نوظهور را میتوان بیماریهای همه گیر یا پاندمی دانست. رخدادهایی که در یک نقطه جغرافیایی متولد میشود اما جغرافیایی به وسعت زمین را درگیر میکنند. در چهار دهه گذشته، برخی بیماریها در شماری از کشورها نمودار شد که از مرزهای ملی فراتر رفت و به اپیدمی تبدیل شد اما شاید بتوان گفت تنها بیماریای که در بالاترین سطح هشدار سازمان بهداشت جهانی قرار گرفت و عنوان پاندمی را برای خود دست و پا کرد، ۱۹ covid یا همان کرونا بود. این بیماری با وجود گذشت بیش از دو سال از تولد آن، هنوز هم در بسیاری از کشورها قربانی میگیرد و پایان دقیقی برای آن متصور نیست؛ اما آنچه نگران کنندهتر است، پیش بینی ظهور بیماریهایی به مراتب مرگبارتر از کرونا است.
انتشارات نارون دانش یکی از برترین ناشرین در حوزه چاپ کتاب میباشد. صاحبان اثر میتوانند از خدمات ویراستاری کتاب و همچنین صفحه آرایی کتاب این انتشارات بهرهمند شوند. انتشارات نارون دانش با در اختیار داشتن تیم متخصص طراحی جلد کتاب این امکان را دارد که در زمینه مربوط به طراحی جلد کتاب نیز به صاحبان اثر خدمات تخصصی ارایه نماید. جهت برقراری ارتباط با ما میتوانید از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمایید.
دیدگاه خود را ثبت کنید