چاپ کتاب تکنولوژی آموزشی
نام کامل اثر: کتاب تکنولوژی آموزشی (مهارت های کامپیوتر و خودکارآمدی شغلی بر اساس طراحی آموزشی سازنده گرایی)
مولف: جعفر سراجی نودژ
سال چاپ: ۱۳۹۹
نوبت چاپ: اول
قیمت: ۲۰۰۰۰۰ ریال
تعداد تیراژ: ۱۰۰۰ نسخه
برای سفارش ترجمه و چاپ کتاب در انتشارات نارون دانش کلیک کنید
معرفی کتاب تکنولوژی آموزشی
موسسه چاپ کتاب نارون دانش در سال جاری به چاپ کتاب تکنولوژی آموزشی پرداخته است. در اینجا همکاران ما در چاپ کتاب نارون دانش مقدمه کتاب تکنولوژی آموزشی را برای شما آماده نمودهاند که میتوانید قبل از تهیه این کتاب، آن را خوانده تا با محتوای آن آشنایی اولیه داشته باشید.
خودکارآمدی یعنی داشتن باور به توانایی انجام کار در موقعیت های مختلف شغلی. خودکارآمدی انسان را قادر می سازد تا با استفاده از مهارت ها در برخورد با موانع کارهای فوق العاده ای انجام دهند، خودکارآمدی عامل مهم برای انجام موفقیت آمیز عملکرد و مهارت های اساسی لازم برای انجام آن است. خودکارآمدی بدین معنی است که فرد به این باور رسیده است که می تواند در شرایط مختلف با هر نوع مهارتی که داشته باشد وظایف خود را به نحو احسن انجام دهد. خودکارآمدی نقش تعیین کننده ای بر خود انگیزش افراد دارد، خودکارآمدی به عنوان یک عامل تعیین کننده مهم در انتخاب اهداف پر چالش و فعالیت های دشوار فردی عمل کند. مطلب مهم دیگری که در نوشتار حاضر مطرح است مهارت های هفت گانه ی کامپیوتر است که امروزه افراد به راحتی جستجو می کنند و سریع با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند و از زمانی که جدید ترین فن آوری ارتباط، یعنی کامپیوترها بخشی از زندگی هر فردی را به خود اختصاص داده است، موانع زمانی و مکانی ازبین رفته اند. نظام آموزشی کنونی در مقایسه با نظام های گذشته مجبورند با دامنه گسترده ای از مسایل مقابله کنند. گاهی اوقات حل این مسایل با استفاده از ابزارها و روش های سنتی به دلیل این که مورد انتقاد قرار گرفته اند غیرممکن است. فن آوری اطلاعات مستقیما نظام های آموزشی را تحت تاثیر قرار داده است و لازم است افراد در این زمینه آموزش ببینند تا بتوانند خود را با مقتضیات قرن ۲۱ سازگار کند.پس اگر شرایط مناسب فراهم شود، فناوری اطلاعات و ارتباطات برای مسایل آموزشی موجود، راه حل های زیادی ارایه می دهد. برای مثال با استفاده از این فناوری ها، منابع یادگیری و اطلاعاتی به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته و متنوع گردیده است؛ بنابراین دسترسی به این منابع آسان تر شده است.
هم چنین، طراحی آموزشی و بکارگیری روش های جدید و فعال آموزشی، مرهون نظریه جدید ساختن گرایی می باشد البته در نظریه شناختی به فرآیند ذهنی و بر تحلیل یادگیرنده تاکید شده و در رفتار گرایی طراحی با مرحله تحلیل آموزشی آغاز می شود. ساختارگرایان معتقدند که ساختار دانش چیزی نیست که خارج از ذهن فراگیر وجود داشته باشد. رویکرد ساختن گرایی در کلاس درس دارای اثر مثبت بر نتایج آموزشی است و کانون توجه آن در درک و فهم بیشتر و ساختن دانش است. محیط های آموزشی از منظر ساختن گرایی متمرکز بر نیازهای فراگیر است به طوری که فراگیر به طور فعال در فرآیند یادگیری درگیر شده و این امر منجر به جذب اطلاعات جدید توسط آنان می شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید