چاپ کتاب بیمه عدم منفعت از منظر فقه و قانون
نام کامل اثر: کتاب بیمه عدم منفعت از منظر فقه و قانون
مولف: محسن ابراهیمی
سال چاپ: ۱۳۹۷
نوبت چاپ: اول
قیمت: ۱۵۰,۰۰۰ ریال
تعداد تیراژ: ۱۰۰۰ نسخه
برای سفارش ترجمه و چاپ کتاب در انتشارات نارون دانش کلیک کنید
مقدمه کتاب بیمه عدم منفعت از منظر فقه و قانون
موسسه چاپ کتاب نارون دانش در سال جاری به چاپ کتاب بیمه عدم منفعت از منظر فقه و قانون پرداخته است. در اینجا همکاران ما در چاپ کتاب نارون دانش بخشی از مقدمه کتاب بیمه عدم منفعت از منظر فقه و قانون را برای شما آماده نمودهاند که میتوانید قبل از تهیه این کتاب، آن را خوانده تا با محتوای آن آشنایی اولیه داشته باشید.
بیمه عدمالنفع که زیرگروه بیمه اموال میباشد ، یکی از انواع بیمههای زیان پولی است که در آن، موضوع تعهد بیمهگر، پرداخت وجه نقد معینی متناسب با زیان وارد به بیمهگذار بر اثر وقفه درجریان تولید ، به علت خسارت مادی است. چنانچه بر اثر خسارت مادی وقفهای درجریان تولید یک بنگاه صنعتی پیش آید، بیمهگر عدمالنفع، درآمد و سود از دست رفته ناشی از توقف تولید را بر اساس شروط قرارداد بیمه عدمالنفع جبران میکند. در ضمن آن بخش از هزینههایی که بیمهگذار، اضافه بر توقف تولید تحمل کرده است را جبران مینماید. بیمه زیان پولی در واقع، بیمهای است که موضوع آن، تضمین جبران زیانهای پولی غیرمادی بیمهگذار، مانند از دست دادن درآمد، سود اجارهبها و یا کاهش ارزش پولی است. در حالی که موضوع بیمه اشیاء، شی مادی عینی و ملموس است. بیمه زیان پولی به سه نوع عمده «بیمه اعتبار» ، «بیمه تضمین» و «بیمه عدمالنفع» تقسیم میشود.
برخی بیمه صداقت و امانت کارکنان را نیز از جمله بیمههای زیان پولی به شمار آوردهاند. با بررسی قوانین و مقررات موضوعه و همچنین قوانین خاص در مییابیم که مقنن هر چند با خلاقیت و ابتکار به بیان وضع قوانین پرداخته و با توجه به نیازهای جامعه و مسائل مبتلا به حتی دوراندیشی و آیندهنگری نموده اما مرور زمان و نیازها و رفتارهای متفاوت و تغییر آداب و رسوم جامعه، برخی قوانین دیگرجوابگوی نیازهای، مردم نمیباشد، به عنوان مثال درگذشته از دست رفتن یک منفعت و فرصت کسب اگر چه ضرری متوجه صاحب آن میشد اما آن چنان ضربه به پیشرفت و بازار کسب و کار ایجاد نمینمود اما امروزه به دلیل پیشرفت سریع تکنولوژی و سیستمهای ارتباطی در امور کاری از دست رفتن منفعت و یک فرصت کسب، نه تنها گاهی زیان غیر قابل جبرانی وارد میآورد بلکه برخی مواقع باعث از بین رفتن موقعیت شغلی میگردد به عنوان مثال عدم ایفای تعهد یک شخص در مدت معین علاوه بر از بین رفتن اعتبار شغلی او باعث محروم ماندن متعهدله از منفعت آینده میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید